Online dartgames

Ben jij helemaal gek van darten vind je het spelen van een dart spelletje op het internet vast ook wel leuk. Op deze site vind je alle informatie over darten en je kunt gelijk een dartspelletje spelen. Ben jij op zoek naar een site waar je alles kunt vinden over art games dan heb je die bij deze gevonden. Hier kun je ook geluk de mooiste dart spelletjes op het internet spelen. Wil je realistisch dartjes gooien op een dartbord? Wil je een grappige versie van darten spelen met je vrienden? Hier vind je allerlei verschillende dartgames die gratis gespeeld kunnen worden. Speel dartgames zonder te downloaden rechtstreeks uit je browser.

Dartkoning

Het doel van dit spelletje is 10 pijltjes iedere keer op het dartbord te gooien en zoveel mogelijk punten te behalen. Het spelletje wijkt af van het standaard dart spelletje dat je gewend bent. Hier is het de bedoeling telkens dezelfde kleur te behalen. Als je continue dezelfde kleur weet te raken vermenigvuldigd de score. Raak je roos dan win je maar liefst 1000 punten. Door met de muis te bewegen, beweeg je het vizier. Als je denkt dat je het juiste punt hebt bereikt druk je op de linkermuisknop om te gooien.

Bulls eye gokkast

Dit is eigenlijk wel een grappig spel. Het is geen standaard dart game waar je pijltjes moet gooien, maar eigenlijk een gokkast. Maker Nedbet heeft een eigen draai gegeven aan deze speelautomaat, die je natuurlijk als dartliefhebber ook vaak tegen komt in de kroeg. En waarom deze 2 spellen niet eens combineren moeten ze bij Nedbet hebben gedacht. Je kunt dit spel oa spelen op de onlinegokkastensite.nl. Kies links in het menu voor nedbet of gebruik de zoekfunctie om het spel op te zoeken.

Desktop Darts

Een van de meest realistische dart games op het internet die zeer dicht in de buurt komt van het echte spelletje wat je thuis speelt. Het is een spelletje waar het de bedoeling is zo veel mogelijk punten te halen totdat je op 0 staat. Je kunt het spelletje met z'n  tweeën spelen en zo zien wie de beste darter op het internet is.