Unibet World Grand Prix

The Unibet World Grand Prix komt er weer aan en er zijn vanaf nu tickets beschikbaar! The World Grand Prix is het meest unieke en onvoorspelbare toernooi van de dartsport op de gehele PDC kalender. Hier strijden de beste darters ter wereld tegen elkaar om de winaarstitel van het toernooi te worden, maar ook om verschillende geldprijzen te winnen. Dit jaar spelen werelds beste darters op het Unibet  World Grand Prix toernooi van 2 tot en met 8 oktober.

Unibet hoofdsponsor van Unibet World Grand Prix

Unibet is met haar 13,5 miljoen spelers één van de grootste aanbieders als het gaat om online kansspelen in Europa. Daarbij is Unibet de hoofdsponsor van het wereldberoemde darttoernooi 'Unibet World Grand Prix'.

Het toernooi

The Unibet World Grand Prix wordt jaarlijks gespeeld in oktober in Dublin. Hierbij spelen in totaal 32 darters een competitie die wordt uitgezonden op Sky Sports. Deze 32 darters bestaan uit de top 16 darters van de wereld en daarnaast krijgen nog 16 spelers van de Pro Tour Order of Merit een kans om mee te doen. In 2012 won de eerste Nederlander, Michael van Gerwen, de Unibet World Grand Prix en twee jaar later won hij nogmaals. Kun je niet aanwezig zijn in Dublin, Kijk dan live op het kanaal van Sky Sports en mis geen moment van dit fantastische darttoernooi.

< Terug naar overzicht