Jelle Klaase wint de finale tijdens de Cashino Vrijbuiter Darts Ranking

Tijdens dit toernooi streden talloze bekende darters om de titel en bijbehorende prijzen. Het begon direct zeer spanend want iedereen was vastberaden te winnen van zijn tegenstander. Het begon allemaal rond 2 uur in de middag en duurde de gehele dag. De darters die tegen elkaar streden waren bepaald door een loting.  180Érs waren niet ongewoon en blunders kwamen helaas ook de hoek om kijken. Quinn wist met een score van 167 de hoogste score van de dag in de wacht te slepen. Verschillende darters kwamen goed uit de startblokken maar faalde ontzettende naarmate de spanning van het dart spelletje steeg

Jelle begon erg slecht maar eindigde als een ware Kampioen

Jelle wist 12 180érs te gooien en maakte al gauw 3-0 tegen William v Luttikhuizen. In de halve finale wist hij tegen Bob Verduyn een score van 4 – 6 te behalen en in de Kwartfinale tegen Martin Nijmweyer 6 – 5 . De 100+ finishes van Jelle Klaase waren maar liefst 113. Dit was uiteindelijk het laagste van alle darters in de game, maar ondanks zijn lage scores wist hij in de Finale van William te winnen.

Jelle Klaasen mag zich dé kampioen noemen tot volgend jaar.

Jelle was één van de verschillende darters die bleef staan in de starblokken, althans zo leek het. De darter gooide een enkele keer frontaal langs en verloor hier en daar zijn concentratie. Dit wist hij echter al gauw op te pakken en wist grote namen te verslaan in het toernooi. Uiteindelijk lukte het hem met een score van 6 – 1 te winnen van Tim. Dit maakt Jelle Klaasse dé kampioen van het Cashino Vrijbuiter Darts Ranking. Een waardige titel die hem ook nog eens 2,5k opleverden.

< Terug naar overzicht