Dart coryfeeen

Dit zijn darters over de hele wereld die als ware de sterren zijn van de dart wereld. Ze hebben vele prijzen in de wacht gesleept en staan bekend voor hun vele prestaties op het dartbord.

Raymond van Barneveld aka Barney – The Man

De meeste Nederlanders zullen hem kennen onder de bijnaam Barney. Hij heeft maar liefst 10 jaar meegedraaid in de top van de BDO maar in 2006 wist hij over te stappen naar een ander televisie toernooi genaamd de PDC. Hij is maar liefst  elfvoudig Grand Slam winnaar en er zijn al verschillende boeken over hem geschreven. De carrière van Barneveld ziet er vooral rooskleurig uit. Winnaar van world darts, World masters,, BDO, PDC , WorldChampionship, Desert Classic en nog vele andere prestaties heeft van Barneveld op zijn naam geschreven.

Mervyn King – aka The King

Vooral bekend om zijn record aan 180érs. Hij gooide er maar liefst 30 tijdens een toernooi wat een ongekende prestatie is voor een darter. Hij speelt in het televisie toernooi genaamd de British Darts Organisation en is een ware favoriet onder de fans. Ook hij heeft vele titels in de wacht gesleept waaronder de Worlds Darts Trophy, World Masters maar hij staat vooral bekend als Runner-up. Wat hem niet bepaald de beste speler maakt. Maar vooral voorlaatst.

Gary Anderson  – aka the Flying Scotsman

Bekend van het winnen van vele titels in het PDC televisie toernooi. Hij heeft al 2 grote tv toernooien gewonnen maar werd in het World Professional Champiognship in 2008 door Fabian afgemaakt tijdens de finale. Ondanks zijn bekendheid en zijn grote achterban heeft Gary Anderson t.o.v. Andere topspelers niet veel bereikt. Hij lijkt de druk niet aan te kunnen tijdens de finale want tijdens kwartfinale en andere games speelt hij ontzettend goed. Totdat de druk aantreed van de Finales.